20100304

Ihan pientä kiirettä


Hiljaisuus saattaa tällä sivulla jatkua vielä pienen tovin, sillä "pienen" pintaremontin jälkimainingit lyövät vielä voimakkaina. Tavaraa ja pölyä on kaikki paikat täynnä, rahat loppuu ja hermot menee päivä kerrallaan. Onneksi ulkona kelit ovat kuitenkin mitä mainioimmat ja välillä ehtii jopa suksimaan ladulla räväköitä hiihtolenkkejä. Niin tosiaan, arviolta 15 vuoden tauon jälkeen hankin luistelusukset ja muut oheisvälineet. Hämmästyin itsekin miten mukavaa hommaa suksilla eteneminen oikeastaan onkaan. Se, että rennostikin edetessä sydän joutuu lyömään 180 kertaa minuutissa ei estä ulkoilusta nauttimista..

Kesän suunnitelmat ovat vielä vähän levällään, mutta kuitenkin hyvää vauhtia hahmottumassa. Kesäkuun alussa suunta vie Alpeille ja jännityksellä seuraan lumitilanteen kehittymistä alueella. Ajankohta kun on hivenen aikainen ja osuu selkeästi ajanjaksoon ennen parasta kiipeilykautta Matterhornilla ja Eigerillä.

Yllättäen sain mahdollisuuden lähteä myöskin mukaan Boliviaan, jossa tarkoituksena olisi valloittaa noin 6500 metrinen Sajama. Matka olisi varmasti kokonaisuudessaan mahtava, sillä alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Se, riittääkö aika kaikkeen, jää nähtäväksi.

Lähitulevaisuuden suurin mielenkiinnon kohde on tietenkin Abu Dhabin keikka ja siellä järjestettävä UFC 112. Pääottelussa kohtaavat Andersson Silva ja Demian Maia. Valitettavasti yksi kaikkien aikojen fanituksen kohteistani Vitor Belfort joutui perumaan ottelunsa loukkaantumisen(?) takia. Kyseessä on titteliottelu. Ja jotta kortti ei olisi liian kuivakka tarjolla on vielä toinenkin titteliottelu, jossa yksi henkilökohtaisista suosikeistani BJ Penn kohtaa vastaantulijan eli Frankie Edgarin. Tästä iltamasta myöhemmin lisää.

Helsingissäkin on tarjolla varsin mittavaa MMA:ta kun Fight Festival 27 tarjoilee tähän mennessä kovimmat ulkomaiset taistelijat. Saattaa Kehähaiden pojille tulla rankka iltapuhde.


Musiikin saralla pinnalla on ollut Devin Townsendin "Addicted" -albumi, joka onkin soinut kohtuullisen taajaan soittimessa. Samoin listalla on ollut Karnivoolin "Sound Awake" -albumi, joka vihdoin julkaistaan myös Suomessa. Pitäisi olla saatavilla ensi viikolla. Innolla odottelenkin uusia Ampihionin kaiuttimia joiden pitäisi saapua huomenna. Pääsee sitten kunnolla fiilistelemään.


Kotiteatterista puuttuu vielä muutenkin vielä vahvistin ja Blue Ray -soitin. Valinta kohdistuu kuitenkin Yamahaan ja Cambridge Audioon. Jostain syystä olen mieltynyt näihin eniten.

Näin tällä kertaa ja viikonloppuna suunnataankin sitten kohti Helsinkiä ja mennään tarkastamaan Kentin livekunto perjantain keikalle. Muutoin keikkaelämä on ollut melko hiljaista ja viimeisin kokemus on viime vuoden puolelta kun kävimme katsastamassa mainion Riversiden vedon Klubilla.

Ei kommentteja: