20081222

Amis viikset

Monilla ihmisillä pukkaa helvetinmoinen stressi päälle näin joulun aikaan ja jokainen etsii itselleen sopivaa tapaa rauhoittua ja rentoutua kaiken säntäilyn päätteeksi. Osa ihmisistä menee jouluna mielellään kirkkoon hiljentymään. En suosittele tätä vaihtoehtoa, koska kirkot ainoastaan rahastavat ihmisiä, uskonnot aiheuttavat sotia ja ainakin katolliset papit mielellään panevat pikkupoikia. Tätä mieltä olen kirkoista ja uskonnoista. Toiset vetävät kunnon rutut. Saattaapa joku vaan maata kotona kalsarit jalassa ja chillata. Kukin siis tavallaan. Jos mikään näistä perinteisistä tavoista ei tunnu miellyttävän; kuulut niihin ihmisiin joiden on tullut aika kasvattaa kunnon amis viikset. (Valitettavasti kuvan yhteydessä amis viikset on virheellisesti kirjoitettu yhteen. Suomenkielentuntijoiden liiton lausunto nro: 232289)

Amis viiksiin sisältyy melkoinen tunnelataus. Vanhemmat ihmiset eivät ole nähneet amis viiksia sitten kouluaikojensa ja osa "paremmin" koulutetusta väestä ei julkisesti tunnusta koskaan kohdanneensa amis viiksiä. Shokki saattaa olla suuri sillä amis viikset ovat hiustaiteilun seuraava suuri "The Big Thing". Olin nimittäin viikko sitten parturissa ja kuulin, että amis viikset ovat tuloillaan. Laitoin asian visusti korvan taakse ja päätin ryhtyä edelläkävijäksi. Joulu tarjoaa oivallisen mahdollisuuden paneutua amis viisten kasvattamiseen sekä niiden syvempään olemukseen.

Jokainen amis viikset joskus omistanut muistaa varmasti miten kivasti ne kutittavat ylähuulta. Viiksillä voi myös peittää pieniä arpia, jotka ovat päässeet syntymään joko tupakkipaikalla isompien (amis viiksisten) poikien nyrkistä tai ensimmäisten tupakinpolttoharjoitusten yhteydessä. Amis viikset pysäyttävät myös mukavasti nenästä valuvan touhutipan, ennen kuin se ehtii suuhun saakka. Suurin ja perimmäinen tarkoitus amis viiksillä on kuitenkin antaa kantajastaan tyylikäs ja tiedostava ensivaikutelma. Vielä ei ole syntynyt sellaista naisihmistä joka pystyisi vastustamaan amis viisten alla töröttävien huulien kutsua. Moni lemmekäs hetki olisi jäänyt toteutumatta ilman amis viiksiä. Mikä onkaan sen hurmaavampi tapa lähetyä naista, kun ojentaa amis viikset (joissa on luonnollisesti oluen herkullista vaahtoa) ankarassa etukumarassa kohti unelmiensa naista? Tätä soidinkutsua ei yksinkertaisesti torjuta.

Kehoitankin nyt jokaista muotitietoista ja itsestään välittävää herraa kiirehtimään amis viistensä kasvatusta. Ja te, joilla viiksien kasvu on sankkaakin sankempaa; joudutte valitettavasti turvautumaan kulmakarvannyppimiskoneeseen. Amis viisten olemukseen ei kuulu sankkuus saati tuuheus. Vahankäyttöä on myös syytä välttää. Mikäli viiksesi jostain syystä ovat niin vaaleat, että epäilet niiden jäävän vaille huomiota, voit hyvin sipaista ripsiväriä (eli ripsaria) haiveniisi. Jos taas viiksenkasvu on kokonaan tyrehtynyt, kannattaa karvoitusta lainata alapäästä ja kiinnitää se mahdollisimman tiukantuoksuisella liimalla nenän alle. Näin saat myös sopivan liuotinpöhnän komeiden viiksien lisäksi.

Loppuun on hyvä lisätä vielä muutama kuva erilaisista viiksistä.

Ehdottomasti liian charmantit viikset ollakseen todelliset amis viikset.

Varsinaiset himonussijan viikset. Paljastavat tarkoituksesi aivan liian selvästi, eivätkä ole edes tyylikkäät.

Lähes täydelliset amis viikset. Tätä ei ole turhaan valittu vuoden amis viiksi -kuvaksi.

Kohtuulliset amis viikset. Huomaa kuitenkin viiksien jatkuminen noin puoli senttiä liian alas. Pituutta on myöskin liikaa.

Nyt siis kaikki joukolla kasvattamaan uudeksi vuodeksi kunnon amis viiksiä. Ennakkoluulottomat naiset toivotetaan myös mukaan tähän kunniakkaaseen amis viiksisten joukkoon!

Ei kommentteja: