20081029

Onkohan Vesa Keskinen lihonut?

Selailin netistä iltapäivälehdistön sivustoja ja törmäsin kauhistuttavaan uutiseen; Vesa Keskinen on mahdollisesti lihonut. En ollut uskoa silmiäni, mutta kyllä se totta oli Vesa näytti lihoneen. Tuurilaisen kyläkauppiaan Vesa Keskisen kohtalo liikuttaa varmasti meitä kaikkia. Suuri, lämmin ja sympaattinen mies ajautuu hankaluudesta toiseen, mutta jaksaa silti aina poseraata jokaisen lehden sivuilla. Kauhajoella koulusurmaaja listii ihmisiä kuin kärpäsiä ja surmaa lopuksi itsensä. Nyt ollaan kuitenkin ratkaisevan käännekohdan edessä; Vesa todellakin näyttää lihoneen. Tälle asialle on syytä omistaa vähintää yksi pieni blogikirjoitus.

Kuva: Iltasanomat

Yllä olevassa kuvassa olevien kuvien perusteella on tietenkin mahdotonta sanoa onko Vesa todellakin lihonut. Namusetä riuhtoi pikkulasta autoonsa Akaassa. Tuurissa Suomen ja maailman suurinta kyläkauppaa pyörittävä yrittäjä on eittämättä joutunut tekemään raskasta päivää koko elämänsä ajan. Oulussa mies teloittaa koko perheensä. Vaimon avunhuudot ovat kaikuneet kuuroille korville. Raskas työ on luonnolisesti vaatinut myös ajoittain raskaat huvit. Lehdistö on seurannut tätä kultakalaa paikasta toiseen ja samalla hankaluudesta toiseen. Tällä kertaa käydään oikeutta kunnianloukkauksesta. Käräjäoikeudessa Keskinen on uutisen mukaan näyttänyt väsyneeltä. Porvoossa ylikonstaapeli surmaa vaimonsa ja itsensä. Mies on itsekin myöntänyt väsymyksen iskeneen. Emme kai kukaan pidä sitä minään ihmeenä; asiakkaat kun ovat sijoittaneet itsensä ympäri maailmaa ja soittelevat tietenkin itselleen mieleisinä aikoina.

Keskinen joka tuli tunnetuksi, kyläkaupan lisäksi, suhteestaan Marika Fingerroosiin, on viihtynyt keltaisen lehdistön sivuilla ahkerasti. Mieshän on komea, varakas ja kuuluisa. Hyvä yhdistelmä. Tampereella rattijuoppo kolaroi itsensä ja 18-vuotiaan tytön hengiltä. Hämmentämällä tätä kokonaisuutta julkisuudella saadaan aikaan meheviä juttuja. Ja kansa haluaa niitä lukea. Keskinen pukeutuu liekkipaitaan. Keskinen ostelee Ferrareita. Keskinen lahjoittaa Lamborghineja palkinnoksi arpajaisiin. Asemies uhkaili koululaisia aseella Taivalkoskella. Keskinen lahjoittaa miljoona markkaa sotaveteraaneille. Keskinen rakentaa keskiaikaisen linnan. Keskinen asuu 3200 asukkaan Tuurissa Pohjanmaalla. Keskinen tuo itselleen tyttöystävän Brasiliasta. Keskinen tuntee Tuksun. Keskinen saa raiskaussyytteen viattomasta seksistä. Herttoniemessä mies surmaa vaimosa ja itsensä. Keskinen menestyy ainakin näennäisesti. Keskinen kuihtuu sisältä. Keskinen riutuu. Omaisuus ei auta. Keskinen on hieno mies. Keskinen on lihonnut. Keskisestä näkee, että ei mene hyvin. Kansa rakastaa Keskistä, koska Keskisestä näkee, että Keskisellä ei mene hyvin. Se tekee suomalaisenkin onnelliseksi. Samalla voi jatkaa haaveilua menestyksestä ja omaisuuksista. Keskinen on hieno mies.

Mikä on sinun uutisesi ja kenestä juuri sinä välität huomenna?

Photo courtesy of Sanni

1 kommentti:

Mili kirjoitti...

Keskinen on niiiin spede!