20080817

Into The Wild


"This is the last you shall hear from me Wayne. Arrived here 2 days ago, It was very difficult to catch rides in the Yukon Territory. But I finally got here.

Please return all mail I receive to the sender. It might be a very long time before I return South. If this adventure proves fatal and you don't ever hear from me again, I want you to know you're a great man. I now walk into the wild."

Alex


Hey Guys!

"This is the last communication you shall receive from me. I now walk out to live amongst the wild. Take care, it was great knowing you."

Alexander.

Vaikka Christopher Johnson McCandless saattoikin olla päästään vähän vinksahtanut, oli hän silti oikeassa. Mikään keräämämme omaisuus ei merkitse mitään kokemuksiemme rinnalla. Ihmiset säntäävät entistä enemmän rahan perässä, unohtavat toisensa ja tuhoavat samalla omaa maailmaansa sekä sen luonnonmukaisia arvoja. Kukaan meistä ei ole syytön tähän. Mistä löytyy se lopullinen voima joka auttaa meitä näkemään sen mikä on tärkeää ja ymmärtäämään kokemisen, välittämisen ja rakastamisen merkityksen? En ole aikaisemmin oivaltanut tätä kaikkein merkityksellisintä asiaa, mutta olen onnellinen siitä, että olen sen vihdoinkin oivaltanut. Miten paljon enemmän voimmekaan saada jos vain osaamme antaa? Miksi toisen ihmisen huomioiminen ja kunnioittaminen on niin vaikeaa? Olemme liian itsekkäitä.

Is there really something I don't know yet? I hope that there is.

2 kommenttia:

saniainen kirjoitti...

Ihana teksti. Ja kyllä sinä olet sen toisista välittämisen oivaltanut jo onneksi aikaisemminkin... :)

Tuo viimeinen kuva on symppis. Miksu uuden elämänfilosofian laidalla.

Oona kirjoitti...

Kirjoitat terävästi.
Nautinto lukea.

Niin, mielestäni kysymykset ovat ne, jotka elämässä eteenpäin vievät. Eihän yhtään absoluuttisia vastauksia tärkeimpiin kysymyksiin edes ole.
Juuttuminen yhteen ainoaan selitysmalliin jarruttaa kehitystä, vaikka ihmiset pitävät sitä turvallisena suojautumiskeinonaan.
Mielummin elän kuitenkin ilman tarkkoja vastauksia, avoimena.
Hereillä. Liikkeessä.