20080716

Rampage

Odotan toista päivää sateiden poistumista. Olen istunut jo liian pitkään tuijottaen ulos ja vaihdellen sivuja joita netistä voi löytää. Polvea särkee. Polvi on turvonnut. Jouduin turvautumaan jäihin ja voimalääkkeisiin. Kamppailutilanteessa pääsi käymään niinkin, että polvi vääntyi heelhookin omaiseen asentoon ja sanoi raksraksraks. Tässä yhteydessä polveni tuskin käytti tuota ääntelyä lapsenomaisena hellittelysanana, jota puolestaan toisiinsa ihastuneet ja/tai toisiaan palvovat ihmiset käyttävät. Ortopedi katsoi ja sanoi, että myöhemmin isompia toimenpiteitä. Nyt mietin pitääkö siirtää pyörän jalkatappia toiselta puolelta puoli metriä eteenpäin; jos sade siis suostuu menemään pois.

Rampage ajoi huonosti ja joutui pidätetyksi. Kyllä niin isolla autolla pitääkin osua toisiin autoihin ja vähän paeta poliisia. Etenkin kun ympäri autoa on omia kuvia ja nimi lukee kyljissä riittävän isolla. Dana meni pelastamaan entisen mestarin ja laittaa miehen varmasti koville/tiukuille/lujille. Sen jälkeen taputetaan päähän ja kaikki hyvin.

Taustamusiikkina on soinut Patton. Olen nautiskellut Mikeä lähes kaikissa olomuodoissa paitsi aikuisten ääntelyteemoina. Kuuntelen lisää huomenna kun herään. Mondo Canen jälleennäkemistä odotellen. Voisin mielellään viedä Murmelin tapaamaan Mikeä ja kuuntelemaan Mondo Canen konsertin. Onnistun siinä jos jumalainen tuuri auttaa. En rukoile.

Ei kommentteja: